Een uitgebreid assortiment

In onze actieve demokeukens kan u terecht voor een compleet aanbod keukentoestellen. Is het voor een instapkeuken of voor een volwaardige hobbykokset, onze specialisten begeleiden u met plezier in uw zoektocht. In onze cooking afdeling bieden we aanvullend ook nog de pottenset aan die echt bij je past. Op zoek naar een specifieke keukenoplossing? You want it? We have it!

Professioneel advies

Ons team staat klaar voor jou met raad en daad. Niet alleen zijn ze uitgerust met een stevige rugzak productkennis, ze putten ook uit een ruime interesse als hobbykok, koffie-fanaat of audio-freak. Wedden dat hun goesting aanstekelijk werkt?

Experience rooms

Waan je in de wondere wereld van audio en video en ga voor de totaalbeleving in onze Experience Room. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden in een keuze op maat van jouw noden.

stofzuiger
Al eens aan Wynant-broekaert gedacht?

Een koelkast die echt bij je past, we have it

wasmachine

W&B Projects

W&B Projects is een heus experience center gericht naar professionals & projecten. Van ondersteuning van keukenbouwers, tot volledige audio- en video inrichting van woningen en bedrijven. Onze showroom in Kuurne is hét center voor alle technieken, waar we niet de focus leggen op het product maar wel op de oplossing.