Showroom

Ontdek onze showroom

In onze showroom staat 1 woord centraal: verbinden. En dan hebben we het niet enkel over de juiste kabels. We verbinden je graag met de nieuwste trends, merken en technieken. Onze adviseurs introduceren je in verschillende experience corners met de toekomst van jouw project. Maar we gaan verder, in onze showroom verbinden we de eindgebruiker, architect, elektricien en projectleider. Noem ons gerust de maïzena van jouw project. Wij zorgen dat 't pakt!

Ingerichte demowoning

Hoe jouw toekomstige woning er uit ziet? Dat kan je proeven in onze showroom: je loopt er door een woonkamer en keuken met alle nieuwste technieken geïntegreerd. Zo kan je al even voelen hoe de oven opent of de dampkap klinkt. Integratie van audio/video in jouw woonkamer? Ook daar laten we graag het licht in de duisternis schijnen. In onze demowoning voel je de mogelijkheden.

Cinemazaal

De wereld ligt aan onze vingertippen. We hebben toegang tot alles wat we willen zien, wanneer we willen en waar we willen. Laat ons nu sterk zijn in dat laatste: waar en hoe je kijkt. Daar maakt W&B Projects het verschil. In onze ingerichte cinemaruimte introduceren we je in een nieuw tijdperk van kijken. En het verschil? Dat zie je gegarandeerd.

Auditorium

Haal jij alle lagen uit 'Diamonds on the soles of her shoes' van Paul Simon? Krijg je kippenvel van het gitaarspel van Mark Knopfler? Of zweef je liever weg op de virtuositeit van Rachmaninov? Dan kom je in ons auditorium aan je audiofiele trekken. Verschillende versterkers combineer je met verschillende speakers. Jouw muziek door jouw toekomstige speakers. Op maat van jouw goesting. Voel jij het nu al kriebelen?

Vergaderzaal met geïntegreerd vergadersysteem

Efficiënt vergaderen, het is een kunst. Eentje die we bij W&B Projects heel graag tot een hoger niveau tillen: een geïntegreerd videocall systeem, makkelijk en zonder kabels jouw scherm delen,  ... We stoppen de power terug in je powerpoint. Het enige waar jij mee bezig hoeft te zijn,  is het punt dat je wil maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf? Get in touch! Wanna bet we have it?