Aanpak

ontdek onze werkwijze

Bij een totaalproject moeten keuzes gemaakt worden. Of het nu gaat om welk type speakers het beste in jouw ruimte passen of welke (stoom)oven jouw innerlijke keukenprins(es) het beste boven haalt. Of mogelijk krijg je als installateur graag het duwtje in de juiste richting over types kabels en aansluitingen. De antwoorden op alle vragen, gestelde en niet-gestelde, proberen wij voor jou kraakhelder te formuleren.

Stap 1

Kennismaking met jouw project

De eerste stap is een doorgedreven kennismaking met jouw project: wat zijn jouw wensen, wat had je zelf in gedachten en hoe wil jij het liefst jouw ruimte beleven. Om je wegwijs te maken in alle mogelijkheden, laten we je in onze showroom kennismaken met verschillende opstellingen en merken. Op die manier helpen we jouw keuze maken, zonder compromissen. Da's onze garantie.

Stap 2

Plaatsbezoek

De haalbaarheid van jouw project bekijken we heel graag ter plekke. Bij jou thuis of op kantoor gaan we de ruimte(s) opmeten, geven we extra advies en toetsen we de voorstellen uit ons kennismakingsgesprek af. Overtuigd van de keuzes? Dan kunnen wij aan de slag!

Stap 3

Voorstel op maat

Uw project vereist een persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw wensen. Ook het voorstel wat we maken, is afgestemd op die wensen. Gaat jouw installateur aan de slag? Of doe je beroep op onze ploeg? Alle facetten nemen we mee in een voorstel op maat van jouw project.

Stap 4

Installatie en oplevering

De laatste stap is volgens ons de leukste, want hier wordt alles concreet. Jouw project wordt geïnstalleerd. Kabels worden getrokken, aansluitingen worden gemaakt en alles wordt tot in de kleinste puntjes afgewerkt. Tijdens de oplevering gaan we met jou aan de slag: je krijgt een opleiding over jouw hifi-installatie, nieuwe vergaderzaal of nieuwe keukenapparatuur zodat die geen geheimen meer voor jou heeft. Toch nog vragen achteraf? Dan staan wij paraat!