Versterker uit de Masters Series.Om de nieuwe NAD M32 alleen als een versterker te betitelen, zou dit fantastische apparaat tekort doen. De M32 (Direct Digital) is een directe nazaat van de NAD M2, een digitale versterker die wereldwijd als baanbrekend gezien wordt en als de referentie in zijn prijsklasse en daarboven gezien wordt. Een echte digitale versterker dus waarvan er maar een paar zijn, niet alleen maar een “klasse D” zoals andere versterkers die claimen digitaal te zijn.Bij de M32 blijft het signaal van ingang tot aan de luidspreker aansluitingen in het digitale domein waardoor losse D/A converters, voor- en eindversterkers overbodig worden. Eigenlijk is de M32 een 35bit/844kHz D/A converter met een uitgangsvermogen van 150W per kanaal!Het blijft niet alleen bij de ruime digitale aansluit mogelijkheden voor media spelers en streamers. Zo is er aan voor- en achterzijde een USB aansluiting waarmee direct muziek van een externe USB schijf of stick afgespeeld kan worden. Of sluit je computer direct aan op de USB ingang. Dankzij de optionele MDC HDMI module kunnen zelfs 3 HDMI bronnen aangesloten worden waarbij de M32 het audio gedeelte voor zijn rekening neemt en video ongewijzigd doorstuurt. ook is een MDC BluOS streaming audio module optioneel beschikbaar, daarmee is de M32 volledig compatibel met de M50.2 en zustermerk Bluesound.Met 2 x 150W watt stuurt de M32 vrijwel elke luidspreker aan. Met een resolutie tot 192kHz/24 bit zijn de aller fijnste details, die zelfs met de best opgenomen CD’s niet waarneembaar zijn, te horen. De M32 verdient dan ook luidsprekers die verder gaan dan de prijsklasse die je normaal zou associëren met de prijs van de M32.Een NAD M32 is meer dan een versterker

192kHz/24 D/A converter + USB geluidskaart + voorversterker + eindversterker in een. Met het overbodig maken van al die componenten heeft de M32 een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding.


De Masters series is een waar meesterwerk van NAD's medeoprichter en hoofdingenieur Björn Erik Edvardsen en zijn team. Innovatief, hoogwaardig en compromieloos zijn slechts enkele eigenschappen die de Masters series typeren. Ervaar NAD's meest ambitieuze stereo en multi-kanaal systeem tot nu toe. Muziek en film zoals het hoort.
Aansluitingen
12V trigger in1 x
12V trigger out1 x
Aantal coaxiale ingangen2 x
Aantal optische ingangen2 x
Aantal phono-ingangen1 x
Aantal USB-poorten2 x
Infraroodingang (IR)1 x
NetwerkaansluitingJa
RS232CJa
Algemeen
Type versterkerEindversterker, Stereoversterker
Uitgangsvermogen per kanaal150 W
Audio
D/A-omvormer24-bit / 192 kHz
Connectiviteit
BluetoothNee
DLNANee
Fysieke kenmerken
Breedte43.5 cm
Diepte38.8 cm
Gewicht7,7 kg
Hoogte13.2 cm
KleurZilver

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

M32 NAD

  • Wynant Kuurne: Geen voorraad
  • Broekaert Kortrijk: Op voorraad
  • € 4.499,00
  • Excl. BTW: € 3.718,18
  • 5 jaar waarborg

Tags: M32MastersNADVersterkerAV ReceiverHome cinema receiver