15171 A1 Piano White Compacte elegantie voor koffiepuristenStrakke, heldere, gereduceerde vormen, elegantie, compactheid en de duidelijke focus op een uniek koffieresultaat kenmerken de nieuwe A1 van JURA.

De slanke 1-kops volautomaat biedt alles wat het hartje van koffiepuristen begeert. De twee keer zo snelle AromaG3-molen zorgt voor een maling met volledig behoud van het aroma.

Hij bereidt koffie en dankzij het top-innovatieve pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) zelfs ristretto en espresso met een kwaliteit die normaal alleen in de beste koffiebars te genieten valt.Top-innovatie P.E.P.® voor ristretto en espresso in de hoogste koffiebar-kwaliteitJURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten volledig vervolmaakt. Daarom kunnen deze met de A1 in koffiebar-kwaliteit worden bereid. De meertraps AromaG3-molen zorgt voor de optimale maalgraad. Deze maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma. De variabele zetgroep met een inhoud van 6 tot 10 gram zorgt altijd voor ideale bereidingsomstandigheden. Het door JURA ontwikkelde pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd, doordat het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder wordt geperst. Dankzij deze methode komen alle aroma's volledig tot hun recht.Twee keer zo snelle AromaG3-molen voor maling met volledig behoud van het aromaDankzij de geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel hebben de ingenieurs van JURA een aanzienlijke stijging van de efficiëntie kunnen verwezenlijken, waarbij het veelzijdige natuurlijke aroma optimaal wordt behouden en de duur van het maalproces bovendien met de helft wordt gereduceerd. Dit garandeert volmaakt en puur koffiegenot bij een kortere bereidingstijd.Met één druk op de knop genietenEen geminimaliseerd bedieningspaneel verstrekt gemaximaliseerd genot: één touch is voldoende. Drie verschillende grootten van de kopjes kunnen vast worden geprogrammeerd, terwijl steeds twee koffiesterktes kunnen worden gekozen. De automatische Energie Spaar Modus met programmeerbare uitschakeltijd en de gepatenteerde Zero-Energy Switch zorgen voor een hoge energie-efficiëntie.Compact purismeMet de A1 presenteert JURA de ideale 1-kops volautomaat voor koffiepuristen en beginners. Hij is consequent tot het minimum herleid en past dankzij zijn ultracompacte ontwerp overal gemakkelijk tussen. Hiermee kunnen koffie, en dankzij P.E.P.® ook espresso en ristretto, in verrukkelijke kwaliteit worden bereid. Om de bereiding te starten hoeft het moderne touchpaneel maar één keer te worden aangeraakt.


Algemeen
Pompdruk15 bar
Soort koffieKoffiebonen
Type espressomachineVolautomatisch
Bediening
Bediening via appNee
Energieverbruik
Vermogen1450 W
Fysieke kenmerken
KleurWit
Koffie
CappuccinoNee
HeetwaterfunctieNee
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheidJa
Latte macchiatoNee
Maximum kopjes per beurt1
Melk
Automatisch melk opschuimenNee
Onderhoud & Reiniging
Automatisch reinigen (koffiedoorloop)Ja
OntkalkingsfunctieJa
Uitrusting
Met schermNee
Waterreservoir
Inhoud waterreservoir1,1  Liter
Voorzien van waterfilterJa

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

A1 Pianowhite Jura

  • Wynant Kuurne: Op voorraad
  • Broekaert Kortrijk: Geen voorraad
  • € 699,00
  • Excl. BTW: € 577,69

Tags: A1 Piano White (15171)A1JuraEspressomachineToestellen EspressoApparaten espressoMachines Espresso