1 klik, totale precisie met gemotoriseerde kammen De HAIRCLIPPER Series 7000 geeft u met een klik totale precisie en controle over uw kapsel. Met gemotoriseerde kammen en een krachtig trimelement is het de enige tondeuse die steeds de verwachte resultaten geeft. 



Bedieningsknoppen



De intuïtieve gebruikersinterface geeft u nauwkeurige feedback over de geselecteerde lengte. Gebruik de knoppen om eenvoudig de lengte te selecteren en te vergrendelen uit meer dan 60 lengte-instellingen. Blader snel door de lengtes of ga er langzaam doorheen met kleine stappen van 0,2 mm.



60 vergrendelbare, eenvoudig te selecteren lengtestanden: 0,5 mm - 42 mm



Gebruik de knoppen om de lengte die u wilt nauwkeurig te selecteren en te vergrendelen. Kies uit meer dan 60 lengte-instellingen. Gebruik de kam om met stappen van precies 0,2 mm tussen 1 en 7 mm te trimmen of met stappen van 1 mm tussen 7 en 42 mm. Of gebruik de trimmer zonder kam voor een glad trimresultaat van 0,5 mm.



Instelbare kammen voor de beste knipresultaten



De trimmer wordt geleverd met 3 verstelbare haarkammen: van 1 tot 7 mm, 7 tot 24 mm en 24 tot 42 mm. Sluit simpelweg een van de kammen aan voor meer dan 60 vergrendelbare lengtestanden, met stappen van precies 0,2 mm tussen 1 en 7 mm en stappen van 1 mm tussen 7 en 42 mm. Of u kunt het apparaat zonder opzetkam gebruiken voor het trimmen op 0,5 mm.



Zelfslijpende stalen messen voor langdurige scherpte.



Gemotoriseerde kammen voor eenvoudige lengtebepaling



Het gemotoriseerde lengte-instellingssyteem selecteert en vergrendelt de gewenste lengte. De motor drijft de kam aan en laat u kiezen uit lengtes met een verschil van maximaal 0,2 mm. Deze innovatieve technologie geeft u de zekerheid dat u altijd op de juiste lengte knipt en dat u keer op keer dezelfde resultaten behaalt.


Accessoires
Aantal opzetkammen3
Stroom
Autonomie batterij (in minuten)120 min
BatterijtechnologieLithium-ion
SnoerloosJa
Trimmen
Aantal lengte-instellingen60
PrecisietrimmerJa

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

HC7460/15 Philips

  • Wynant Kuurne: Geen voorraad
  • Broekaert Kortrijk: Op voorraad
  • € 64,99
  • Excl. BTW: € 53,71

Tags: HC7460/15PhilipsTondeuse