Geen voorraad
Deze SACD-speler maakt gebruik van Rigid Under Base-technologie, een aluminium voorkant, Direct Construction met Separate Shield Structure en Twin Transformers. Het schild isoleert het audio-gedeelte van het voeding-gedeelte waardoor de transmissie door het kortste en eenvoudigste pad gaat. Al deze onderdelen werken samen om ruis en audiovervorming tegen te gaan, waardoor je kristalheldere audio krijgt.

Het toestel maakt gebruik van Hi-bit DSP technologie dat voor hoge precisie zorgt en hoge snelheid garandeert voor het verwerken van het geluid, dit zorgt voor een betere nauwkeurigheid. Auto Level Control egaliseert het volume tussen verschillende nummers en zorgt dat deze consistent blijft, hierdoor moet je niet voor elk nummer de volumeknop gebruiken.

De SACD-speler is compatibel met Direct Stream Digital (DSD) audio-bestanden - het ideale formaat om audio van hoge resolutie op te slaan. Daarnaast kan je jouw iPod/iPhone/iPad aansluiten via een digitale verbinding om van superieure audio te genieten, vergeleken met analoge verbindingen.

Aan de voorkant is een USB-poort voorzien om directe toegang te krijgen tot muziekbestanden die op je USB-geheugenstick staan (MP3, MPEG-4, AAC, WMA, DSD).

Sound Retriever zorgt voor een significante verbetering van de geluidskwaliteit tegenover gecompresseerde audio, waardoor je audiobestanden CD-achtige helderheid krijgen.
Afspeelmogelijkheden
Afspelen van MP3Ja
CD-wisselaarNee
Audio
Signaal-ruisverhouding117 dB(A)
Fysieke kenmerken
Afmetingen130 x 435 x 329 mm
Breedte435 mm
Diepte329 mm
Gewicht7,8 kg
Hoogte130 mm
Multimedia
Afspelen van mediaSACD

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

PD-50 Zilver-Pioneer

  • Wynant Kuurne: Geen voorraad
  • Broekaert Kortrijk: Informeer naar beschikbaarheid
  • € 599,00
  • Excl. BTW: € 495,04

Tags: PD-50-SPioneerCD-speler