Geen voorraad
De discrete versterker met sterk vermogen, met 100Watt per kanaal en het Direct-Enery-concept van Pioneer met korte signaalroutes en geoptimaliseerde schakelkringen garanderen een hoogwaardige stereoweergave. Dankzij de twee aansluitterminals voor luidsprekers kunnen de twee boxenparen (A + B) evenals BiWiring worden gebruikt. Naast UKW-tuner met RDS en 30 stationsopslagplekken beschikt de SX-20DAB bovendien ook over een DAB/DAB+-ontvanger voor kristalheldere digitale radio. Zijn makkelijk af te lezen display zorgt voor passende de informatie bij het luisterplezier, zoals bijvoorbeeld de naam van de zender en de titel van de song.

Geniet volkomen storingsvrij van uw lievelingszender dankzij de geïntegreerde DAB/DAB+ Tuners - en natuurlijk ook via de UKW-tuner met RDS.

Sluit uw MM-of MC-System gewoon aan op de phono-poort en geniet van uw vinylverzameling met de best mogelijke kwaliteit.

De geavanceerde, compacte overschakeling met de korte signalen en de grootst mogelijke afscherming van storende invloeden van klanken is vooral in een snelle aanspreekbaarheid en een duidelijk stereobeeld met heldere klanken terug te vinden.
Aansluitingen
HoofdtelefoonaansluitingJa
Afspeelmogelijkheden
Radio-ontvangstFM, DAB
Algemeen
Aantal audiokanalen2
Type versterkerStereoreceiver
Uitgangsvermogen per kanaal100 W
Fysieke kenmerken
Breedte43.5 cm
Diepte36.4 cm
Gewicht8,3 kg
Hoogte14.25 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

SX-20DAB Zilver Pioneer

  • Wynant Kuurne: Geen voorraad
  • Broekaert Kortrijk: Informeer naar beschikbaarheid
  • € 279,00
  • Excl. BTW: € 230,58

Tags: SX-20DAB-SPioneerVersterkerAV ReceiverHome cinema receiverSX20DAB