Geen voorraad
De inbouw koffie volautomaat met oneTouch functie voor perfect koffiegenot.

Om te verzekeren dat de volle espressoaroma's vrijgegeven worden, moet de koffie bij de optimale temperatuur bereid worden. De ideale bereidingstemperatuur voor een perfecte espresso bedraagt tussen de 90° C en de 95° C. Als de temperatuur te laag is, wordt er slechts een gedeelte van de smaak van de koffie vrijgegeven. Als de temperatuur te hoog is, zal de koffie al snel een 'verbrande' smaak krijgen. De volledig automatische espressomachines van de EQ-reeks met sensoFlow-systeem - een systeem dat wereldwijd uniek is in zijn soort - warmen het water altijd exact op tot op de juiste temperatuur en handhaven deze optimale temperatuur gedurende het volledige bereidingsproces - professionele technologie die een professionele espressokwaliteit verzekert.

Extra sterke koffie zonder in te boeten aan aroma's — dankzij de innoverende aromaDouble Shot-functie. Met de aromaDouble Shot-functie creëert een dubbel maal- en bereidingsproces consistent optimale aroma's. Met dit automatische proces vermijdt u een bittere nasmaak van uw koffie, aangezien het gebruik van minder water ervoor zorgt dat er minder bitterstoffen worden vrijgegeven — zo bent u zeker dat alleen het allerbeste van de bonen in uw kopje terechtkomt.

Om niet alleen voor de standaard kopjesgroottes maar ook voor alle groottes ertussenin buitengewone koffie te bereiden, heeft u nood aan de perfecte technologie om de klus te klaren. Met behulp van de individualCup Volume-functie kunnen de vooraf ingestelde kopjesgroottes "small", "medium" en "large" overeenkomstig de vereiste hoeveelheid tot vijf verschillende volumes aangepast worden.

Ongeacht welke koffiespecialiteit u wenst: latte macchiato, een romige cappuccino of een extra sterke espresso, dankzij de oneTouch-functie kan uw volledig automatische espressomachine puur koffiegenot serveren met één druk op de knop - zo eenvoudig kan het zijn. Het systeem bereidt automatisch koffie- en melkspecialiteiten - volledig volgens uw smaak. De perfecte technologie voor een diepgaand koffiegenot.

Het bijzonder stille, omhulde maalwerk van topkwaliteit is vervaardigd uit hoogwaardig keramisch materiaal en is zo goed als geruisloos bij het malen van uw waardevolle koffiebonen. Drie geavanceerde maalzones verzekeren dat de bonen keer op keer perfect gemalen worden. Aangezien keramisch maalwerk - in tegenstelling tot stalen uitvoeringen - nagenoeg slijtvast is, kan u nog langduriger espresso van topkwaliteit genieten.
Koffie
Maximum kopjes per beurt2

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

CT636LES6 Siemens

 • Wynant Kuurne: Geen voorraad
 • Broekaert Kortrijk: Geen voorraad
 • € 2.599,99
 • Excl. BTW: € 2.148,75
 • € 50
  cashback

  Siemens: € 50 Cashback Home Connect Actie geldig tot 30/09/2019
  Actievoorwaarden bekijken

Tags: CT636LES6SiemensEspressomachine inbouwInbouw Espresso