Karcher

Weergegeven:
Sorteer op:

WV2 Premium White Karcher

Eenvoudige hantering, druppelvrij dankzij de opzuiging en extreme tijdsbesparing – met de originele batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher laat u ramen schitterend en streepvrij achter in geen tijd.Met zijn innovatieve Window Vac heeft Kärcher een revolutie veroorzaakt in de ramenreining. De ..

€ 64,90 Excl. BTW: € 53,64

Vloerreiniger Parket/Laminaat/Kurk RM 534 Karcher

Voor een grondige en toch zachte reiniging, opfrissing en verzorging van verniste houte vloeren. Met effectieve vochtbescherming tegen het opzwellen van de vloer. Met een frisse citroengeur. ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Vloerreinigingsmiddel voor parket RM 535 (Premium) Karcher

Vloerreinigingsmiddel RM 535 reinigt, verzorgt en beschermt geoliede en wasbehandelde houten vloeren en laat een streepvrije, zijdematte glans na zonder dat u moet naspoelen. Met een aangename bijenwas-geur. ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Universeel vloerreinigingsmiddel RM 536 Karcher

Voor alle harde vloeren: universeel vloerreinigingsmiddel RM 536 voor een grondige reiniging. Verwijdert sporen van voetstappen voor streepvrije resultaten. Met vochtbescherming tegen het opzwellen van de vloer en met een aangename citroengeur. ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

SC1 Premium + Floor Kit Karcher

De compacte 2-in-1 stoommop SC 1 Premium Floor Kit reinigt 100% zonder reinigingsmiddelen. Deze machine laat alle harde oppervlakken schitterend schoon achter, zoals armaturen, tegels, kookplaten en afzuigkappen. Met de verlengslang die is inbegrepen in het Premium-pakket is het nog eenvoudiger om m..

€ 119,99 Excl. BTW: € 99,17

SC2 Premium

Stoomreiniging uit de instapklasse zonder reinigingsmiddelen. Voor een perfecte zuiverheid op harde oppervlakken in huis. Met uitgebreid toebehorenkit en Comfort vloermondstuk.Intuïtief en eenvoudig in gebruik: de SC 2 Premium stoomreiniger van Kärcher. Het Comfort vloermondstuk met flexibel gewri..

€ 159,95 Excl. BTW: € 132,19

WD3 Premium Karcher

1.629-840.0 WD3 PremiumDe krachtige en energiezuinige WD 3 Premium multifunctionele nat-en droogzuiger is uitgerust met een robuust en roestvrij vuilreservoir van 17 liter, een patroonfilter en nog enkele nieuwe toebehoren. De WD 3 Premium multifunctionele nat-en droogzuiger heeft een energieverbr..

€ 99,95 Excl. BTW: € 82,60