Karcher

Weergegeven:
Sorteer op:

WV2 Premium White-Karcher

Eenvoudige hantering, druppelvrij dankzij de opzuiging en extreme tijdsbesparing – met de originele batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher laat u ramen schitterend en streepvrij achter in geen tijd.Met zijn innovatieve Window Vac heeft Kärcher een revolutie veroorzaakt in de ramenreining. De ..

€ 64,90 Excl. BTW: € 53,64

Vloerreiniger Parket/Laminaat/Kurk RM 534-Karcher

Voor een grondige en toch zachte reiniging, opfrissing en verzorging van verniste houte vloeren. Met effectieve vochtbescherming tegen het opzwellen van de vloer. Met een frisse citroengeur. ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Vloerreinigingsmiddel voor parket RM 535 (Premium)-Karcher

Vloerreinigingsmiddel RM 535 reinigt, verzorgt en beschermt geoliede en wasbehandelde houten vloeren en laat een streepvrije, zijdematte glans na zonder dat u moet naspoelen. Met een aangename bijenwas-geur. ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

Universeel vloerreinigingsmiddel RM 536-Karcher

Voor alle harde vloeren: universeel vloerreinigingsmiddel RM 536 voor een grondige reiniging. Verwijdert sporen van voetstappen voor streepvrije resultaten. Met vochtbescherming tegen het opzwellen van de vloer en met een aangename citroengeur. ..

€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22

SC2 Premium

Stoomreiniging uit de instapklasse zonder reinigingsmiddelen. Voor een perfecte zuiverheid op harde oppervlakken in huis. Met uitgebreid toebehorenkit en Comfort vloermondstuk.Intuïtief en eenvoudig in gebruik: de SC 2 Premium stoomreiniger van Kärcher. Het Comfort vloermondstuk met flexibel gewri..

€ 159,95 Excl. BTW: € 132,19