Vispan

Vispan


Weergegeven:
Sorteren op:

Barcelona Infinity Pro Vispan 33cm GreenPan

De Barcelona-reeks is ontworpen om een leven lang mee te gaan. De combinatie van extra dik aluminium en de nieuwste Magneto-inductietechnologie garandeert een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. De grepen van gegoten roestvrij staal liggen goed in de hand en dragen bij tot een elegante look. Bar..

€ 89,90 Excl. BTW: € 74,30

Resto by Demeyere Granite 99742 Demeyere

Grote vissen vormen geen probleem voor deze vispan, die je op twee vuren van de fornuits kunt gebruiken en die geschikt is voor de oven. De blinkende vispan is tot aan de rand vervaardigd van een meerlangemateriaal (5-PlyMaterial), wat een perfecte warmtegeleiding garandeert voer het ganse oppervlak..

€ 159,00 Excl. BTW: € 131,41

Craft Vispan met 2 zijgrepen GreenPan

Craft is een prachtige collectie voor de gepassioneerde kok. Het design doet denken aan de klassieke stalen pan, maar dan met een handige keramische antikleeflaag. Er werd gewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen terwijl verfijnde details zorgen voor een elegante finish. De gegoten handvaten he..

€ 119,90 Excl. BTW: € 99,09

Torino Vispan ovaal 32cm GreenPan

De Torino collectie blinkt uit door maximaal gebruiksgemak, in combinatie met een slimme bodemconstructie. Zo heeft de bodem een bakoppervlak* dat minimum 25% groter is, waardoor je meer voedsel in één keer kan bereiden. De collectie heeft de allernieuwste 6de generatie Thermolon™ Infinity keramisch..

€ 49,90 Excl. BTW: € 41,24